Kleurplaten Paradijs
De Site
Welkom
Kleurplaten overzicht

Help/FAQ

Contact

Kleurboek Powerpuff Girls Dynamo Destruction

Voorkant van Kleurboek Powerpuff Girls Dynamo Destruction

Het is tijd voor plezier met de Powerpuff Girls!Vandaag genieten de meisjes van een picknick...... en spelen in de zon...
... wanneer een gigantisch vismonster uit het meer komt.Geen probleem. De meisjes verslaan het monster...... maar de Professor is nog steeds bezorgd.
ie nacht begint de Professor te werken aan een nieuwe uitvinding.Kijk. Powerpuff Dynamo!De Powerpuff Girls hebben geen robot nodig, ze hebben superkrachten!
Beloof dat jullie Powerpuff Dynamo zullen gebruiken, zegt de Professor.Ondertussen ontdekt de burgemeester problemen in Townsville.Blossom beantwoordt het telefoontje van de burgemeester...
... en de meisjes vliegen er vandoor om de stad te redden.Het is een drukke week voor de Powerpuff Girls...... vechtend tegen misdaad en duistere krachten.
De meisjes hebben Powerpuff Dynamo niet gebruikt.Het is weer tijd voor rust en ontspanning...... als het gigantische vismonster weer terugkeert!
De Powerpuff Girls vechten als gekken...... maar ze kunnen het monster niet verslaan.Gebruik Dynamo of jullie worden allemaal geschorst, zegt de Professor.
De meisjes doen hun riemen vast en controleren de uitrusting van Dynamo...... alle systemen staan aan, Powerpuff Dynamo is klaar om te vechten!Jakkes! Het gigantische vismonster terroriseert Townsville.
Let op, Powerpuff Dynamo is gearriveerd!Het vismonster valt Dynamo aan...... maar de Powerpuff Girls hebben een plan!
Dynamo vernietiging!Dynamo verslaat het monster, maar Townsville is vernietigd!Iedereen gaat... naar bed. De wereld is weer veilig!

Achterkant van Kleurboek Powerpuff Girls Dynamo Destruction


Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Advertentie