Kleurplaten Paradijs
De Site
Welkom
Kleurplaten overzicht

Help/FAQ

Contact

Kleurboek Shaun het schaap Het wollige kleurboek

Voorkant van Kleurboek Shaun het schaap Het wollige kleurboek

Shaun het schaap is niet wat je noemt een kuddedier. Sterker nog, hij brengt de arme schapen steeds in de problemen!De schapen volgen Shaun braaf, ook al weten ze nooit wat er gaat gebeuren!Elke dag is een nieuw avontuur voor Shaun. En altijd heeft hij een geweldig plan.
Bitzer de herdershond wil eigenlijk een rustig leventje, maar dat is niet eenvoudig met Shaun in de buurt!De boer heeft geen idee wat er achter zijn rug om gebeurt? en dat wil Bitzer graag zo houden!Als de boer zijn oude platen weggooit, begint Shaun een geheime disco!
Shirley eet alles wat los en vast zit. En je weet maar nooit wat je allemaal in haar vacht vindt!Timmy ziet er onschuldig uit met zijn speentje en knuffel. Toch maakt ook dit schaapje er een beestenboel van!Timmy's mama raakt regelmatig haar schaapje kwijt, maar niet haar krulspelden.
De ondeugende varkens vinden twee dingen leuk: eten en in Shauns plannetjes wroeten!De geit, ook wel 'de grasmaaier' genoemd, dreigt al het gras voor de neus van de schapen weg te vreten. Maar Shaun laat zich het gras niet voor de voeten wegmaaien!E?n ding is zeker: met Shaun in de buurt bruist het platteland van energie!

Achterkant van Kleurboek Shaun het schaap Het wollige kleurboek


Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Advertentie