Kleurplaten Paradijs
De Site
Welkom
Kleurplaten overzicht

Help/FAQ

Contact

Welkom

Welkom op Kleurplaten Paradijs. Een van de weinige plekken op internet waar je kleurplaten van hoge kwaliteit kunt vinden. Hoe vaak komt het niet voor dat je na lang zoeken eindelijk de kleurplaat hebt gevonden en als je die dan afdrukt de tranen gewoon in je ogen springen van de beroerde kwaliteit? Waarschijnlijk heel vaak! Daar zul je op deze website absoluut geen last van hebben. Alle kleurplaten op deze site zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, doordat er veel tijd en zorg aan is besteed bij het digitaliseren van dekleurboeken.

Hoewel het aantal onderwerpen en kleurboeken nu nog niet al te groot is, zal dat aantal in de loop van dit jaar gestaag gaan groeien. Daarvoor kunnen we wel een klein beetje jouw hulp gebruiken. Heb je nog een kleurboek ergens in de kast liggen waar je toch niets meer mee doet, dan zijn wij vaak wel bereid om dat (het liefst natuurlijk zo goedkoop mogelijk) van je over te nemen. Daarvoor kan je via e-mail contact met ons opnemen: vdvis@casema.nl

Als je wilt weten hoe deze website werkt en hoe je het beste de kleurplaten kunt afdrukken, kijk dan eens op de speciale FAQ pagina met veelgestelde vragen.

Wil je kijken welke kleurboeken we op dit moment allemaal online hebben staan, ga dan naar de overzichtspagina.

Naast het toevoegen van steeds meer kleurplaten zullen we later ook een zoekfunctie gaan toevoegen aan de site om zo gemakkelijker de kleurplaat van het gewenste onderwerp te vinden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Advertentie